About La Nero Design

Vivette Swarte

Mijn Verhaal….

in onze oude woonboerderij woon ik samen met mijn man, onze honden, katten en kippetjes. Vanwege onze 2 loebassen van Tatrahonden werd dit huis 15 jaar geleden niet ‘kids-proof’ maar wel  ‘huisdieren-proof’ ingericht. Met zijn allen genoten we hier van een super heerlijke tijd.

Afgedankte meubels

Totdat -fast forward- er een moment kwam dat ik klaar was met de doorgezakte en vieze banken waar de honden altijd op hadden gesprongen. Ik me stoorde aan de aangeknaagde meubels van toen ze nog puppy’s waren. Het behang dat inmiddels een lelijk streepjes-reliëf had dankzij de poesen. Maar het meest nog miste ik een eigen plekje in de woonkamer, om na een drukke dag bezig te kunnen gaan met mijn eigen favoriete ding.

Irritaties alom

En ineens voelde mijn huis helemaal niet fijn meer voor mij en ging ik me steeds meer storen aan ons oude afgedankte interieur. Op een gegeven moment heb ik oprecht overwogen of we niet beter konden verhuizen om elders een nieuwe start te maken,

Ik was zo klaar met ons huis!

Hoe is het nu….

Onze woonkamer is weer fris in de verf gezet en alle afgeleefde meubels en overbodige spullen zijn eruit geknikkerd, wat een heerlijk gevoel van rust geeft in huis! Er is een extra leeshoekje bijgekomen waar me na een drukke dag nestel met een heerlijk boek, zonder dat ik word afgeleid wanneer mijn man relaxed luierend naar sport kijkt. De nieuwe comfortabele stoelen zijn een verademing voor mijn rug, vooral na een avondje tennistraining. De nieuwe uitschuifbare eettafel is gezellig en knus voor met ons twee en tegelijkertijd ruim genoeg voor de spelletjes avonden met onze vrienden of etentjes met familie, want daar wilden we absoluut geen concessies aan doen. 

Kers op de taart …

Als kers op de taart kwam er na wat gepuzzel met de indeling, ook nog een hobbyplekje bij waar ik lekker kan boetseren en omdat alles onder handbereik is opgeborgen, heb ik geen gesleep meer met spullen vooraf. Daardoor heb ik nu ’s avonds veel vaker zin om nog even met mijn hobby aan de gang te gaan en daar geniet ik enorm van. Kortom, mijn huis is nu weer praktisch, fijn en comfortabel voor ons twee ingericht en daar word ik elke dag opnieuw weer superblij van.

Omdat het ontwerpen van interieurs inmiddels mijn vak was geworden, was dit project een kolfje naar mijn hand, en hoefden we gelukkig niet te verhuizen.  

Een nieuw hoofdstuk in mijn leven…

Nu ik zelf heb ervaren hoe heerlijk het voelt om -na jarenlang gezorgd te hebben voor anderen-, weer een frisse start voor jezelf te maken, gun ik dit anderen ook. Alsof je de bladzijde omslaat en aan een nieuw hoofdstuk begint die helemaal vrij in te vullen is met wat jij nu het allerfijnste vindt en waarop je interieur helemaal is afgestemd!

Daarom heb ik me gespecialiseerd en ben ik nu de expert voor levensgenieters die haar interieur -net als ik- ook weer geschikt willen maken voor zichzelf en haar man, maar die zelf niet weet hoe ze dat moeten aanpakken of welke keuzes ze moet maken zodat het ook wordt zoals ze in gedachten heeft.

Kenmerkend Vivette…

Ik doe mijn naam eer aan; ‘levendigheid’ is mijn middle name. Racefietsen, mountainbiken, tennis, wandelen met onze Tatrahonden, golfen, schrijven, lezen, boetseren, klussen in en rond het huis, theater, musea….ik geniet volop van het leven.

Ik ben dol op puzzels en dan niet die met duizend stukjes, maar die met veel woonwensen voor een niet al te grote ruimte.

Mijn Oma zei vroeger al dat ik ‘spiedende ogen’ had, het is mijn tweede natuur om te zien hoe dingen handiger kunnen.

Ik mag graag praktische maatkasten ontwerpen.

Ik ben graag ’to the point’, hou van een gestructureerde aanpak en een strakke planning. 

Mijn Visie….

‘Je allerdiepste en vaak onderbewuste verlangens bepalen mede je ultieme woonwens’

Ik ben van mening dat wanneer ook je onderbewuste en diepste verlangens worden meegenomen in de  vertaling  naar een interieuradvies, het eindresultaat pas echt WAUW voor je voelt, óók op de langere termijn, als de nieuwigheid er al lang van af is. 

Omdat wat je het allerliefste wil niet altijd zo duidelijk aan de oppervlakte ligt, besteed ik hier ruim aandacht aan, gebruik makend van een methode die al tot bijzondere inzichten heeft geleid bij mijn klanten. Want laten we eerlijk zijn, diep vanbinnen weet alleen jezelf wat het allerbeste bij je past. Dat vervolgens vertalen naar een bijpassend interieur is mijn grootste passie.

Wat Klanten zeggen…

‘Een aanbouw met daarin een keuken die uitkijkt over de tuin dat was onze droom maar hoe kan je dat visualiseren?

Hoe is dan de overgang naar de woonkamer, er ontstonden vele vragen?

Vivette heeft ons geholpen met veel geduld, ze inspireerde ons om niet snel tevreden te zijn en liet ons door meerdere invalshoeken ons vraagstuk te bekijken.

Vivette tekende in dit proces diverse keren onze toekomstige keuken en door onze gesprekken werden de ideeën uitgekristalliseerd en opeens heel duidelijk.

Onze aanbouw is door de input van Vivette duidelijk geworden waardoor we snel aan de aannemer onze wensen kenbaar konden maken.

Heel erg fijn dat je ons hierbij hebt willen helpen Vivette, dank je wel voor je waardevolle input’.

J&J (Het Gooi)

…F L O W…

Doing what you do with soul, creativity and with love, thereby putting something of yourself into your
work. Welcome to La Nero Design. How can I help you?