About La Nero Design

Vivette Swarte

Mijn Verhaal….

In onze oude woonboerderij woon ik samen met mijn man, onze honden, katten en kippetjes. Vanwege onze 2 loebassen van Tatrahonden werd dit huis 15 jaar geleden  ‘huisdieren-proof’ ingericht. 

Fast forward..

Totdat er een moment kwam dat ik klaar was met de doorgezakte en vieze banken waar de honden altijd op hadden gesprongen. Ik me stoorde aan de meubels met bijtsporen van toen ze nog puppy’s waren. Het behang dat inmiddels een streepjes-reliëf had dankzij het krabben van de poesen. Maar het meest nog miste ik een eigen plekje in de woonkamer, om na een drukke dag lekker met mijn boetseer hobby aan de slag te gaan.

En ineens voelde mijn huis helemaal niet fijn meer voor mij en ging ik me steeds meer storen aan ons oude interieur. Op een gegeven moment heb ik oprecht overwogen of we niet beter konden verhuizen om elders een nieuwe start te maken.

Ik was zo klaar met ons huis!

Hoe is het nu….

Onze woonkamer is weer fris in de verf gezet en alle afgeleefde meubels en overbodige spullen zijn eruit geknikkerd, wat een enorm gevoel van rust en ruimte geeft! Er is een extra leeshoekje bijgekomen waar ik me na een drukke dag met een boek kan terug trekken.   De nieuwe comfortabele stoelen zijn een verademing voor mijn rug, vooral na een avondje tennistraining. De nieuwe uitschuifbare eettafel is gezellig en knus voor met ons twee en tegelijkertijd ruim genoeg voor de spelletjes avonden met onze vrienden of etentjes met familie, want daar wilden we absoluut geen concessies aan doen.

Kers op de taart …

Als kers op de taart kwam er na wat gepuzzel met de indeling, ook nog een hobbyplekje bij waar ik lekker kan boetseren en omdat alles onder handbereik is opgeborgen, heb ik geen gesleep meer met spullen vooraf. Daardoor heb ik nu ’s avonds veel vaker zin om nog even met mijn hobby aan de gang te gaan. Kortom, mijn huis is nu weer praktisch, fijn en comfortabel ingericht en daar geniet ik elke dag opnieuw van.

Omdat het ontwerpen van interieurs inmiddels mijn vak was geworden, was dit project een kolfje naar mijn hand, en hoefden we gelukkig niet te verhuizen.  

Een nieuw hoofdstuk in mijn leven…

Nu ik zelf heb ervaren hoe heerlijk het is om een nieuwe start te maken, gun ik dit anderen ook. Alsof je aan een nieuw hoofdstuk begint. Waarbij het vooral belangrijk is wat je thuis allemaal kunt doen.  Hierdoor wordt je leven nog aangenamer!

Door het realiseren van wijnbarretje, een koffiezitje, een hobbyplekje en/of comfortabele fauteuils etc. Het leven is immers veel te kort om er niet alles uit te halen zolang je dat nog kan. 


Daarom heb ik me gespecialiseerd en ben ik nu de expert voor vijftigers die niet al te ruim behuisd zijn en wel veel woonwensen gerealiseerd willen hebben.

Kenmerkend Vivette…

Ik doe mijn naam eer aan; ‘levendigheid’ is mijn middle name. Racefietsen, mountainbiken, tennis, wandelen met onze Tatrahonden, golfen, schrijven, lezen, boetseren, klussen in en rond het huis, theater, musea….ik geniet volop van het leven.

Ik ben dol op puzzels en dan niet die met duizend stukjes, maar die met veel woonwensen voor een niet al te grote ruimte.

Mijn Oma zei vroeger al dat ik ‘spiedende ogen’ had, het is mijn tweede natuur om te zien hoe dingen handiger kunnen.

Ik mag graag praktische maatkasten ontwerpen.

Ik ben graag ’to the point’, hou van een gestructureerde aanpak en een strakke planning. 

Mijn Visie….

‘Je allerdiepste en vaak onderbewuste verlangens bepalen je ultieme woonwens’

Ik ben van mening dat wanneer ook je onderbewuste en diepste woonverlangens worden meegenomen in de  vertaling  naar een interieuradvies, het eindresultaat pas echt WAUW voor je voelt, óók op de langere termijn, als de nieuwigheid er al lang van af is.  

Omdat wat jij het allerliefste wilt, niet altijd zo duidelijk aan de oppervlakte ligt, besteed ik hier ruim aandacht aan, gebruik makend van een methode die al tot bijzondere inzichten heeft geleid bij mijn klanten. Want laten we eerlijk zijn, diep vanbinnen weet alleen jezelf wat het allerbeste bij je past. Dat vervolgens vertalen naar een bijpassend interieur is mijn grootste passie.

Wat Klanten zeggen…

‘Een aanbouw met daarin een keuken die uitkijkt over de tuin dat was onze droom maar hoe kan je dat visualiseren?

Hoe is dan de overgang naar de woonkamer, er ontstonden vele vragen?

Vivette heeft ons geholpen met veel geduld, ze inspireerde ons om niet snel tevreden te zijn en liet ons door meerdere invalshoeken ons vraagstuk te bekijken.

Vivette tekende in dit proces diverse keren onze toekomstige keuken en door onze gesprekken werden de ideeën uitgekristalliseerd en opeens heel duidelijk.

Onze aanbouw is door de input van Vivette duidelijk geworden waardoor we snel aan de aannemer onze wensen kenbaar konden maken.

Heel erg fijn dat je ons hierbij hebt willen helpen Vivette, dank je wel voor je waardevolle input’.

J&J (Het Gooi)

…F L O W…

Doing what you do with soul, creativity and with love, thereby putting something of yourself into your
work. Welcome to La Nero Design. How can I help you?