About La Nero Design

Wees welkom

Ik vertaal jouw wensen naar concrete plannen en werk ze uit tot een uniek, bij jou passend interieur­concept!
Ook wanneer jij en je partner andere smaken hebben, kan ik daar een bijzonder combinatie­concept voor maken.

Wie La Nero is….

Mijn naam is Vivette Swarte.
Gecertificeerd Interieur­stylist en creatief ondernemer van La Nero Design sinds 2019.
Ik heb een opleiding tot Internationaal erkend interieur­stylist gevolgd bij het Instituut van Cristy Brandriet. Verder heb ik workshops gevolgd in o.a. interieur­ontwerp, kleuren­leer en 3D visualisaties.
Het is mijn kracht om snel te doorgronden wat je interieur wel en geen goed doet, wat er mist of wat er te veel is,

Naam-Vivette

Kenmerkend voor La Nero…

Adviezen en Ontwerpen van La Nero kenmerken zich doordat ze bestaan uit een tijdloze solide basis waarin de huidige trends zijn verwerkt. Hierdoor ontstaat een eigentijds interieur zonder dat het “Uit de tijd” raakt.
Bovendien wordt niet alleen naar een fraaie, maar altijd ook naar een zo praktisch en slim mogelijke oplossing gezocht. Dit tezamen levert een uniek interieur­concept. Uitgevoerd in stijlvolle luxueuze of betaalbare stijlvolle interieurstijl.

Specialiteit van La Nero zijn het ontwerpen van maat­werk­kasten en het inpassen van bijzondere (erf)­stukken in een al bestaand interieur tot een verrassend geheel.

Mijn Passie….

Ik geniet er ten volle van wanneer ik op wat voor manier dan ook bezig mag zijn met het creëren van iets moois.
Het is heel inspirerend en dankbaar werk om voor mensen een interieur neer te mogen zetten waarin ze zich helemaal thuis voelen en wat tegelijkertijd praktisch en uniek is.

Laten we er even voor gaan zitten!

Wat kun je van mij verwachten…..

Om mijn adviezen en ontwerpen zo goed mogelijk op jouw persoonlijke wensen af te kunnen stemmen, volgt na het gratis en vrij­blijvende intake­gesprek altijd eerst een vragen­lijst behorend bij jouw plannen. Deze vragen­lijst helpt jou om je wensen in kaart te brengen en mij om ze te vertalen naar een geslaagd interieur­­concept. Vervolgens vindt ook een gesprek aan huis of online plaats. Nadat ik je betaling ontvangen heb, ga ik voor je aan het werk om het advies of ontwerp voor je uit te werken. Dit bespreken we daarna samen online of bij je thuis en dan kunnen er eventueel nog wat aanpas­singen gedaan worden. Daarna ontvang je het definitieve rapport. Na afloop blijf ik voor je beschikbaar voor eventuele vragen over het rapport.

F L O W
…..state of mind…..

Doing what you do with soul, creativity, and with love, thereby putting something of yourself into your
work. Welcome to La Nero Design. How can I help you?