live of online advies

90 minuten interieuradvies |  € 155

..Antwoord op al je interieurvragen…

Wanneer is dit advies voor jou geschikt…

Je zit met een aantal vragen over je interieur want je hebt een aantal hoekjes waar je niet helemaal meer blij mee bent.  Je wilt dit wel veranderen maar weet niet waar de schoen nu precies wringt. Laatst had je al een muur geverfd in een trendy kleur maar toen die verfklus eindelijk af was, viel het resultaat je toch tegen, daar had je veel meer van verwacht. Accessoires bijkopen hielp je ook niet direct. Nu weet je het even niet meer. ‘Zijn de kleuren niet goed, of is het de indeling waar het mis gaat? Kloppen de meubels misschien niet allemaal of is toch de verlichting?’ Zoveel vragen gaan er door je hoofd… Je zou graag willen sparren, even al die puntjes in de kamer langslopen en concrete aanwijzingen krijgen over wat je kunt doen om wel het gewenste effect te krijgen.

OF….Je wilt jullie loungehoek gaan aanpakken. Je ziet je al helemaal zitten op je nieuwe bank, maar er zijn zoveel keuzemogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welk kleur zou het best passen, en wat voor een materiaal moet je kiezen?  Moet dan ook de salontafel worden vervangen of kunnen de oude spullen gewoon blijven staan? Je vraagt je af wat nu wijsheid is voor bij jou in huis.

OF….Jouw huis is niet een standaard huis! Het is lastig om in te richten door de onpraktisch hoekjes en de grootte. Laatst realiseerde je je weer hoe moeilijk het was om alles op een goede manier kwijt te kunnen. Je wilt tips over hoe je deze onpraktische ruimtes handiger kunt benutten waardoor het er beter uit komt te zien.

Hoe zou het voor je zijn als…

Je weet wat je kunt doen om je woonkamer haar gezelligheid weer terug te geven. Of het hem nu zit in wat kleuraccenten, het kleed op de vloer, de opstelling van je bank, de gordijnen voor de ramen of de accessoires. Op basis van het gegeven advies ga je zelf alles aanpassen om vervolgens te genieten van een kamer die weer gezellig, knus en handig is ingericht. Je komt eindelijk weer helemaal tot rust in je eigen warme huis, en daar is thuis ook voor!  Je huis is er om je te omarmen en te koesteren en je bent vergeten waar je je eerder steeds aan stoorde. Hoe fijn is dat?

Dit is mogelijk als….

Je het 90 minuten interieuradvies boekt. Dit is een adviesgesprek live bij jouw thuis of online (in overleg te bepalen) aan de hand van foto’s en vragen die je vooraf hebt ingestuurd en duurt maximaal 90 minuten.

Aan het einde van dit adviesgesprek weet je precies wat de bottlenecks zijn in jouw interieur, heb je antwoord op al je interieurvragen en heb je aanwijzingen zodat je zelf direct aan de slag kunt met de aanpassingen aan je interieur.

..Investering voor dit 90 minuten advies is € 155 

 

(inclusief BTW, zie de algemene voorwaarden)

Veelgestelde vragen…

Wat moet ik zelf aan voorbereiding doen? 

Je vult de korte checklist in die ik je zal opsturen, dan weet ik precies wat jullie situatie is.

Je stuurt foto’s op van de ruimte waarover je wilt sparren en je lijstje met vragen. Op die manier kan ik me goed voorbereiden en kunnen we de 90 minuten zo effectief mogelijk benutten.

En daarna? 

Na afloop van het advies  krijg je het besproken advies op schrift per email thuisgestuurd zodat je alles nog even rustig na kunt lezen. 

Staat jouw vraag  hier niet bij? 
Neem contact met me op, dan beantwoord ik al je overige vragen.
 

Wat klanten vinden….

Samen met Vivette Swarte door mijn huis gaan bood verfrissende nieuwe inzichten. Wat een eye-opener.

Wat mij met name aansprak is haar praktische kijk – dus niet alleen mooi; maar ook leefbaar. Indien gewenst beslaan haar suggesties de hele breedte; van bouwmarkt naar high-end. 

Vervolgens overtrof de uitwerking van haar ideeën mijn verwachtingen – zeer gedegen, inclusief uitgewerkte aankoopsuggesties en mooi visueel vormgegeven.

Kortom; een investering waar ik letterlijk en figuurlijk veel plezier van heb en van harte aanraad.

Monique Hulsegge