live of online advies

90 minuten Interieur Advies

 

..Antwoord op al je interieurvragen…

Voor wie is dit advies…

Je zit met een aantal vragen over je interieur.  Je zou graag even al die puntjes langslopen en met de verkregen tips en inspiratie  zelf weer aan de slag gaan.

Hoe zou het voor je zijn… 

Wanneer je kunt sparren met een onafhankelijk expert over een nieuw aan te schaffen meubel en of die wel gaat passen bij de rest van je interieur? 

 

Wanneer je advies krijgt of de kleur die je in gedachten hebt bij jou op de muur tot zijn recht zal komen? Zodat dit goed matched bij de rest en het werk straks niet opnieuw hoeft?

 

Wanneer je tips krijgt  zodat je wat alternatieve mogelijkheden hebt om ongezellige plekjes of hoekjes aan te pakken waardoor jij je hier niet meer aan stoort

 

Wanneer je suggesties krijgt voor een alternatieve kamer indeling zodat je hier wat extra’s kunt realiseren en je er een plekje bij krijgt om van te kunnen genieten? 

 

Dit is mogelijk als….

Je het 90 minuten interieuradvies boekt: 

Antwoord op al je interieurvragen

Dit is een adviesgesprek live bij jou thuis of online  aan de hand van foto’s en vragen die je vooraf hebt ingestuurd. Dit advies duurt maximaal 90 minuten. Of het thuis of online plaatsvindt, wordt in wederzijds overleg bepaald.

Aan het einde van dit adviesgesprek heb je antwoord op al je interieurvragen en heb je tips en inspiratie zodat je zelf aan de slag kunt.

..Investering voor dit 90 minuten advies is € 155 

(inclusief BTW, zie de algemene voorwaarden)

Veelgestelde vragen…

Wat moet ik zelf aan voorbereiding doen? 

Je vult de korte checklist in die ik je vooraf zal opsturen, dan weet ik precies wat jullie situatie is.

Je stuurt foto’s op van de ruimte waarover je wilt sparren en je lijstje met vragen. Op die manier kan ik me goed voorbereiden en kunnen we de 90 minuten zo effectief mogelijk benutten.

En daarna? 

Na afloop van het advies  krijg je het besproken advies op schrift per email thuisgestuurd zodat je alles nog even rustig na kunt lezen. 

Staat jouw vraag  hier niet bij? 
Neem contact met me op, dan beantwoord ik al je overige vragen.
 

Wat klanten vinden….

Samen met Vivette Swarte door mijn huis gaan bood verfrissende nieuwe inzichten. Wat een eye-opener.

Wat mij met name aansprak is haar praktische kijk – dus niet alleen mooi; maar ook leefbaar. Indien gewenst beslaan haar suggesties de hele breedte; van bouwmarkt naar high-end. 

Vervolgens overtrof de uitwerking van haar ideeën mijn verwachtingen – zeer gedegen, inclusief uitgewerkte aankoopsuggesties en mooi visueel vormgegeven.

Kortom; een investering waar ik letterlijk en figuurlijk veel plezier van heb en van harte aanraad.

Monique Hulsegge