Mist jouw huis hier en daar nog wat aan gezelligheid? 

Lees deze tips en leer hoe je zelf die fijne sfeer te pakken krijgt waar je al een poosje naar op zoek bent.

Je dacht ‘ik vervang wat spullen en met een paar nieuwe accessoires gaat mijn kamer er wel weer gezellig en sfeervol uitzien’. Maar dat pakt toch niet helemaal uit zoals je had gehoopt? Misschien heb je hier ondertussen al flink wat aan besteed en zoek je nu naar een aanpak die  jouw kamer wél transformeert tot die knusse en fijne plek waarnaar je op zoek bent?

Gezelligheid zit hem in iets anders dan leuke accessoires

Ik merk dat veel mensen niet meer helemaal content zijn met hun huis, nu de kids zijn uitgevlogen en ze weer met zijn tweeën zijn. Vindt jij  je  interieur om wat voor reden dan ook  niet mooi meer en is het eigenlijk ook niet meer geschikt om er optimaal te genieten van wat je nu thuis het allerliefste doet in je vrije tijd?

Start met het creëren van je eigen unieke sfeer in huis.

Met mijn 3 tips leer ik je hoe je je eigen smaak kunt vertalen naar de juiste interieur items waardoor je huis automatisch gezelliger wordt. Als je dat eenmaal onder de knie hebt, kun je jouw huis nu – en ook in de toekomst- steeds de juiste ingrediënten geven waardoor je elke dag geniet van je eigen gezellige en sfeervolle thuisbasis.  In een kamer waarin je tot rust komt en die jou tevens inspireert en laat genieten van al het goeds dat je leven je biedt.

Deze tips vormen ook de basis van de interieuradviezen die ik mijn klanten geef, en deze kijk op interieur worden als zeer verhelderend ervaren.

WIL JIJ WETEN HOE JE VANAF NU JE KAMER EEN GEZELLIGE SFEER KUNT LATEN UITSTRALEN DIE PRECIES BIJ JOU PAST?

Gratis 3 tips hoe je het thuis gezellig en sfeervol kunt maken

Wil jij leren hoe je precies je eigen sfeer kunt creëren zodat het thuis gezellig wordt?

In mijn gratis e-boek deel ik waardevolle tips die je direct zelf toe kunt passen zonder dat je allerlei extra spullen hoeft aan te schaffen.
Gratis E-boek

Verzend de download link naar: