3D ONTWERP VISUALISATIE  |  € 430

Wanneer je inzicht wilt krijgen in de interieurmogelijkheden bij een verbouwing of nieuwbouw. Of wanneer je de indeling van een ruimte wilt omgooien en wilt weten waar je huidige meubels of nieuwe meubel ideeën dan het beste gaan passen.

Voorbereiding: om mij goed voor te kunnen bereiden stuur ik je een vragenlijst. Deze lijst stuur je terug tezamen met foto’s en een bouwtekening. 

Je krijgt een 2d plattegrond op schaal en een 3d ontwerp van de ruimte waarin de meubels zijn geplaatst zoals met je is besproken.  Dit 3D ontwerp wordt met je besproken door op de computer door de simulatie te gaan. Dit ontwerp kan nog 1x worden aangepast. Het eindrapport bevat informatie over de maten van de voor­gestelde meubels wanneer dit relevant is. Dit rapport bevat geen informatie over de meubels en materialen zelf.

Nadien kan altijd nog contact worden opgenomen over de uitvoering van het gegeven advies.

 

*afhankelijk van de ruimte
(inclusief BTW, zie de algemene voorwaarden)

Wat Klanten zeggen over deze 3D ontwerp visualisatie

‘Een aanbouw met daarin een keuken die uitkijkt over de tuin dat was onze droom maar hoe kan je dat visualiseren?

Hoe is dan de overgang naar de woonkamer, er ontstonden vele vragen?

Vivette heeft ons geholpen met veel geduld, ze inspireerde ons om niet snel tevreden te zijn en liet ons door meerdere invalshoeken ons vraagstuk te bekijken.

Vivette tekende in dit proces diverse keren onze toekomstige keuken en door onze gesprekken werden de ideeën uitgekristalliseerd en opeens heel duidelijk.

Onze aanbouw is door de input van Vivette duidelijk geworden waardoor we snel aan de aannemer onze wensen kenbaar konden maken.

Heel erg fijn dat je ons hierbij hebt willen helpen Vivette, dank je wel voor je waardevolle input’.

J&J (Het Gooi)