3D Ontwerp Visualisatie

Voor wie is dit geschikt…

Voor als jij vooraf in 3D wilt zien hoe je geplande interieuraanpassingen eruit komen te zien in jouw eigen kamer. Wanneer je bijvoorbeeld de indeling van een ruimte flink wilt omgooien en wilt weten of de beoogde opstelling wat betreft de maatvoering gaat passen. 

Herken je dit… 
 Je wilt al een tijdje de meubelindeling omgooien want wat je nu hebt, daar ben je immers niet meer blij mee.  Je wilt weten wat een handige indeling is  zodat alles past op de beschikbare vierkante meters,  en er misschien zelfs nog een extra zitplekje gerealiseerd kan worden.
 
Boven heb je slaapkamers die nu niet meer intensief worden gebruikt. Je wilt dit als  werkplek gebruiken, of voor je hobby.   Je weet niet hoe je dit dan in moet richten zodat er ook nog plek is om te slapen. Je twijfelt of alles gaat passen.
 
Hoe zou het voor je zijn als….
Je precies weet hoe je de woonkamer kunt indelen zodat er ook ruimte is  voor dat extra plekje wat je wilt realiseren?
Wanneer de oude kinderslaapkamer zo is ingedeeld dat deze kamer zowel als logeerkamer dienst kan doen en je er tevens ook een nieuwe werkplek hebt?  

 

Dit alles is mogelijk als…
Je dit ontwerpadvies aanschaft:

..3D ontwerpvisualisatie…

 Dit advies bestaat uit een intake gesprek waarin we al je plannen bespreken. Vooraf krijg je een lijst met vragen opgestuurd die je terugstuurt tezamen met de bouwtekeningen met juiste maten. Ik maak een eerste opzet van de ruimte in zowel 2D en 3D.
Hierin zijn de meubels geplaatst zoals met je is besproken en hebben de muren/vloeren etc de materialen zoals je beoogt . We lopen op de computer samen door de 3D simulatie zodat je echt de file kunt voelen die je toekomstige interieur uit straalt. Deze indeling bespreken we en kan nog 1x worden aangepast naar aanleiding van jouw wensen. Het eindrapport bevat informatie over de maten van de voor­gestelde meubels wanneer dit relevant is. Dit rapport bevat geen informatie over de specifieke meubels en materialen zelf.
 
Aan het einde van onze samenwerking…
Kun je daadwerkelijk alles gaan bestellen in de wetenschap dat het goed past op de beschikbare oppervlak.
 Weet jij hoe je de kamer anders in kunt delen zodat al je huidige wensen kunnen worden gerealiseerd
 Weet jij precies hoe je de oude slaapkamer kunt herindelen en welke maatvoering van de meubels  je nodig hebt zodat alles past

 

 
Omdat je in een 3D simulatie van je eigen huis hebt gezien hoe alle nieuwe meubels en kleurenschema’s bij jou thuis eruit komen te zien,  weet je zeker dat het precies wordt waar je nu naar op zoek bent en kun je met een gerust hart alle investeringen doen.

 

Investering voor dit 3D visualisatie ontwerp is € 430

*afhankelijk van de ruimte
(inclusief BTW, zie de algemene voorwaarden)

Wat Klanten zeggen over deze 3D ontwerp visualisatie

‘Een aanbouw met daarin een keuken die uitkijkt over de tuin dat was onze droom maar hoe kan je dat visualiseren?

Hoe is dan de overgang naar de woonkamer, er ontstonden vele vragen?

Vivette heeft ons geholpen met veel geduld, ze inspireerde ons om niet snel tevreden te zijn en liet ons door meerdere invalshoeken ons vraagstuk te bekijken.

Vivette tekende in dit proces diverse keren onze toekomstige keuken en door onze gesprekken werden de ideeën uitgekristalliseerd en opeens heel duidelijk.

Onze aanbouw is door de input van Vivette duidelijk geworden waardoor we snel aan de aannemer onze wensen kenbaar konden maken.

Heel erg fijn dat je ons hierbij hebt willen helpen Vivette, dank je wel voor je waardevolle input’.

J&J (Het Gooi)

Fotobalk-home