Live en/of Online 

COMPLEET Interieur Advies & ontwerp

..in 5 weken alle knopen doorgehakt voor een geheel nieuw interieur… 

Wanneer is dit ontwerpadvies geschikt voor jou…. 
 Dit ontwerpadvies is vooral interessant bij een verbouwing of nieuwbouw of wanneer je je interieur flink wilt gaan aanpassen. 

Je wilt je interieur veranderen want het past niet meer bij je huidige smaak en woonwensen . Veel van je spullen hebben hun beste tijd ook wel gehad, de meubels, de vloer, de raambekleding. Je wilt hierin investeren maar dan moet dit jou wel gaan opleveren wat je in gedachten hebt, en wat dat precies is, daarin wissel je nog af en toe. Je staat daarom voor een dilemma: omdat je niet goed kunt inschatten hoe alle veranderingen er uiteindelijk uit komen te zien, weet je niet wat je aan meubels en kleuren etc. kiezen moet.
 
Herken je dit… 
Je wilt je oude bankstel vervangen en laatst, toen je  een lekker een dagje op pad was, zag je een meubelzaak en liep je toch even naar binnen. Ze hadden er prachtige spullen maar waar jij naar op zoek bent, dat hadden ze net niet staan. Het alternatief dat de verkoper je adviseerde,  je twijfelde of die wel mooi zou zijn bij jullie thuis. ’s Avonds bleef je maar dubben of je nu wel of niet had moeten zwichten voor dat alternatief. Je gezellige dagje uit, dat eindigde toch een stuk minder relaxed. Je bent nu wel klaar met dat constant zoeken.
 
Je wilt al een tijdje de meubels anders neerzetten in de woonkamer, alles effe net wat handiger zodat er ook nog plek is voor een extra zitje bij de openslaande tuindeuren. Maar toen je dit samen overlegde, toen liepen jullie toch weer  helemaal vast en al je plannen landden zo weer in de prullenbak. Wist je nu maar hoe je het in moest richten zodat er op de beschikbare vierkante meter nog wat extra’s gerealiseerd kon worden.
 
Boven heb je slaapkamers die je nu niet meer intensief worden gebruikt. Als je een keertje de deur naar deze kamer opent, zie je dat allerlei spullen zich hier ophopen. Zo zonde dat je deze kamer niet als werkplek kunt gebruiken, of voor je hobby of voor het wasgoed. Met spijt doe je de deur weer dicht. Ooit misschien.
 
Hoe zou het voor je zijn als….
Je de bank uitkiest die perfect aansluit bij al jouw wensen? Dat als je thuiskomt, je steeds opnieuw geniet van je woonkamer waar je nieuwe comfortabele bank -met die coole muurbekleding erachter- de blikvanger is?  Die je uitnodigt om na een drukke dag met een kop thee lekker op neer te ploffen en alle stress van die dag weer van je af glijdt?
 
Je kamer zo is ingedeeld dat er ook plek is voor dat extra zitje bij de openslaande tuindeuren? Zodat je in het weekend heerlijk ’s ochtends een koffietje kunt doen en wat kunt lezen terwijl je de voorjaarsgeuren uit je tuin opsnuift? Je tot rust komt,  even geen zorgen meer hebt en je leven goed voelt?
 
Hoe fijn zou het zijn wanneer er in de oude kinderslaapkamer een plek is om thuis te werken of om te hobbyen of om de was te doen? En dat deze kamer tevens nog als logeerkamer dienst kan doen voor als de kids of kleinkind blijven slapen?  

 
Dit alles is mogelijk als…
Je dit advies- en ontwerptraject aanschaft:

..in 5 weken alle knopen doorgehakt voor een geheel nieuw interieur…

 Dit traject bestaat uit 4 adviesgesprekken van 1.5 uur en een eindrapport met een uitgewerkt interieurplan en 3D-ontwerpvisualisatie. 
De adviesgesprekken zijn in overleg online en/of bij jou thuis en worden in principe steeds een week na elkaar ingepland. 
 
Aan het einde van onze samenwerking…
Ga jij je nieuwe bankstel bestellen zodat je binnenkort niet alleen weer comfortabel zit maar je kamer helemaal weer fijn voelt omdat de oude meuk eruit is en er nu alleen spullen staan waar je echt blij van wordt. 
 
Ga jij je kamer anders indelen en zit je straks  in je nieuwe zitje te chillen als god in Frankrijk. Je hoeft niet eens op vakantie want je kunt dit lekkere gevoel nu gewoon thuis ervaren.
 
Weet jij precies hoe je de oude slaapkamer kunt herindelen en welke maatvoering van de meubels  je nodig hebt zodat alles past

 
Je hoeft alles enkel nog maar in je virtuele winkelwagentje te stoppen. Van de ideale stoelen en banken weet je waar ze te koop zijn en daar hoef je alleen nog maar kort binnen te wippen en te ‘proefzitten’ voordat je ze bestelt.
 
Omdat je in een 3D simulatie van je eigen huis hebt gezien hoe alle nieuwe meubels en kleurenschema’s bij jou thuis eruit komen te zien,  weet je zeker dat het precies wordt waar je nu naar op zoek bent en kun je met een gerust hart alle investeringen doen. 
 
 

..Investering voor dit interieuradvies & ontwerptraject is € 860

*afhankelijk van de ruimte
(inclusief BTW, zie de algemene voorwaarden)

..Veelgestelde vragen…

Maakt het nog uit of de adviesgesprekken online zijn of bij mij thuis?
De 4 adviesgesprekken van elk 1.5 uur zijn in overleg online en/of bij jou thuis. Afhankelijk van je wensen kan ik aangeven of een thuisbezoek toegevoegde waarde heeft, maar in principe kan het advies prima online. Wanneer de gesprekken bij jou thuis plaatsvinden dan zal ik een marktconforme km vergoeding vragen wanneer de afstand verder is dan 30 km enkele reis.
 
Moet ik zelf nog wat doen?
Ik vraag je altijd om voorafgaande aan het eerste gesprek een woonwensenlijstje in te vullen, hiervoor stuur ik je een formulier op dat je hierbij helpt. Hoe helderder je concrete wensen zijn, des te beter ook het eindresultaat wordt. Bovendien vraag ik je om een aantal foto’s op te sturen waarop je gehele kamer goed te zien is van alle kanten. Ik heb ook een goede (bouw)plattegrond nodig waarop de maten correct zijn aangegeven. Als deze gegevens naar mij zijn opgestuurd, zal de eerste sessie worden ingepland.
 
Als ik nog niet zeker weet wat ik precies wil, is dit advies dan iets voor mij? 
Dit advies is dan juist voor jou! Ik ga eerst uitgebreid met je zitten om erachter te komen wat het nu is waar jij blij van wordt, niet alleen qua stijl, maar ook met betrekking tot wat je wilt kunnen doen in de ruimte die we onderhanden nemen. Als we daar uit zijn, reik ik je verschillende mogelijkheden aan en je bepaalt zelf wat je het mooiste vindt. 
Gedurende het ontwerptraject zie je -in realistische 3D simulaties- je toekomstige interieur vorm krijgen en veranderen, en er is mogelijkheid ingebouwd om dit een paar keer te wijzigen. Je hebt altijd een week de tijd om de gepresenteerde ideeën te laten bezinken en hierover na te denken.  
Na afloop weet je dan ook zeker dat dit interieur het handigste, mooiste en beste is wat je hebt kunnen bedenken. Door samen te sparren wordt dit eindresultaat nog beter dan je eigen oorspronkelijke idee.
 
Hoe lang duurt dit advies- en ontwerptraject? 
Het traject duurt minimaal 5 weken. In principe plannen we steeds ongeveer een week na het voorgaande gesprek het vervolggesprek in, waarin we de aangepaste 3d simulatie bespreken en mogelijke veranderingen hieraan. Omdat dit gesprek worden ingepland op basis van wederzijdse beschikbaarheid is de minimum duur van het traject 5 weken en in praktijk kan dit wat langer zijn.
 
Hoe eindigt het traject?
Na alle adviesgesprekken ontvang je een uitgebreid eindrapport waarin alles staat gedocumenteerd. Met hierin ook een 2D plattegrond op schaal van je kamer met de meubelindeling. Met 3D foto’s voor een goede impressie van het eindresultaat. Met een uitgebreide boodschappenlijst waarop alle benodigde details staan zodat je direct alles kunt gaan aanschaffen aan besproken meubels, lampen, accessoires, verfkleuren, wand-, vloer- en/of raambekleding. Je krijgt ook proefstalen van materialen waar dit van toepassing is.
 
En wat als ik daarna nog vragen heb ?
Het traject is beëindigd als je het eindrapport hebt ontvangen. Tot een half jaar na afloop ben ik nog beschikbaar voor wanneer je vragen hebt over het implementeren van het gegeven interieurontwerpadvies. Bijvoorbeeld voor wanneer iets je na verloop van tijd even niet meer helemaal duidelijk is of je wilt nog even zeker weten waarom het ook alweer zo bedacht was.
 
Staat jouw vraag  hier niet bij? 
Neem contact met me op, dan  beantwoord ik al je overige vragen.
 

Wat Klanten zeggen over dit advies & ontwerptraject

We hebben Vivette’s hulp ingeroepen omdat we de woonkamer een complete make-over wilden geven, maar niet wisten waar te beginnen. Ook vonden we het lastig te bepalen welke meubels, kleuren en stijlen bij elkaar zouden passen. Vivette heeft ervoor gezorgd dat wij zonder stress van het proces konden genieten. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en liet ons ook de tussenstappen zien waardoor we elkaar inspireerden en op elkaar aangesloten bleven. En ze loste onze wens om een knus zithoekje te creëren op een originele manier op die we zelf niet bedacht zouden hebben! 

 Wij zijn enorm blij dat we met haar in zee zijn gegaan en kunnen haar bij iedereen warm aanbevelen! Het is een betrokken en vakkundige vrouw met passie voor het vak!

Hanny & Bert (Vaassen)

Fotobalk-home