D i e n s t e n

Pakketten & Maatwerk

Hieronder volgt een greep uit de verschillende diensten die La Nero Design aanbiedt met bijbehorende prijzen. Om het overzichtelijk te houden werk ik met standaard­pakketten voor de meest gevraagde diensten. Uiteraard is maatwerk ook altijd mogelijk. Er wordt dan een aparte offerte voor je opgesteld. Staat jouw specifieke wens er niet bij? Neem even contact met mij op. Kleine vraagjes of grote projecten, alles kan.

Een persoonlijk interieuradvies

Wanneer je weet wat je wilt en wat je mooi vindt, maar je weet niet precies hoe je dat moet vertalen naar je interieur? Met een persoonlijk interieuradvies voorkom je dat meubels die in de showroom of op internet prachtig ogen, bij jou thuis niet zo goed uit de verf komen of zelfs tegenvallen. Tijdens het persoonlijke interieuradvies ontvang je hier een professionele visie op.

Met de tips en concrete adviezen tijdens het on-line basic advies kun je voorkomen dat je geplande interieuraanpassing niet goed uitpakt en daarna kun zelf aan de slag.

Tijdens het standaard interieur­advies ga ik samen met jou kijken hoe jouw gewenste woonstijl kan worden vertaald naar een passend meubel- en materiaal­plan en welk kleurenpalet daarbij hoort. We bespreken alle ideeën die je hebt en je kunt al je interieur­vragen stellen en je wensen kenbaar maken. Je krijgt een rapport met mijn profes­sionele visie op je plannen.

Online Basic

INTERIEUR­ADVIES

Wanneer je kleine interieur­vraagjes hebt en wat tips en adviezen wenst. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op de aanschaf van een nieuw bankstel, eettafel­set of nieuwe vloer.

Voorbereiding: Je stuurt foto’s op van de ruimte die het betreft alsook foto’s van de aan te schaffen meubels of materialen.

Je krijgt een online advies­gesprek van max. 1 uur waarin je keuzes worden besproken en advies wordt gegeven.

Wanneer meer tijd wenselijk is tijdens het online adviesgesprek, dan wordt dit op basis van een uurtarief van 55€ doorberekend.

(exclusief BTW, zie de algemene voorwaarden)

Standaard

INTERIEUR­ADVIES

Wanneer je je huidige interieur, zonder al te grote aanpassingen, een nieuwe “look” wilt geven.

Voorbereiding: om zowel jezelf als mij goed voor te kunnen bereiden stuur ik je een vragen­lijst met zaken waar je vooraf over na mag denken. Deze lijst stuur je terug tezamen met een set foto’s van de ruimte waar je het advies over wenst.

Je krijgt een consult aan huis of online van max. 3 uur waarin je al je interieurvragen kunt stellen en je wensen kunt aangeven. Indien wenselijk kan dit consult ook online.

Na afloop ontvang je een uitgebreid advies­rapport met hierin samengevat alles wat is besproken. Als dit aan de orde was ontvang je ook verf­kleur­stalen en een link naar de producten.

(exclusief BTW, zie de algemene voorwaarden)

Een persoonlijk interieurontwerp

Het interieurontwerp gaat nog een stapje verder dan het interieuradvies en omvat ook realistische 2D en 3D beelden van je toekomstige interieur. Dit is vooral interessant bij een verbouwing of nieuwbouw of wanneer je je interieur flink gaat aanpassen.  In de 3D simulaties kunnen ook eigen kunst en foto’s worden opgenomen zodat een volledig gepersonaliseerd styling­plan wordt verkregen

Bij het standaard interieur­ontwerp wordt het persoonlijke interieuradvies omgezet naar een 2D en 3D simulatie waarin een levensecht beeld van de nieuwe situatie wordt gecreëerd. Hierin zijn de meubels, materialen, kleuren en verlichting realistisch weergegeven in je eigen woning.

Bij het standaard interieur­ontwerp heb je zelf al concrete ideeën voor de invulling van je interieur en gaan we samen kijken hoe deze gecom­bineerd kunnen worden tot een mooi geheel.

Een uitgebreider interieur­ontwerp is vooral geschikt wanneer je eigenlijk zelf nog geen concrete ideeën hebt. Ik ga dan voor jou aan de slag om een compleet interieur voor je samen te stellen. Prijs op aanvraag.

Bovendien kan ik je begeleiden bij de keuzes die je moet maken over de indeling en afwerking bij een aanbouw of nieuwbouw. . Hiervoor is  een 3d interieur­ontwerp een geschikte service. Hierdoor krijg je meer inzicht in de situatie en de keuzes alsook de consequenties voor het interieur. Zo kun je zelf een afgewogen beslissing nemen.

Je kunt me ook inschakelen voor het maken van een lichtplan, of voor de inrichting van je slaapkamer, bad­kamer of keuken of hal.

Standaard

INTERIEUR­ontwerp

Wanneer je je interieur gaat aanpassen voor een compleet nieuwe “look”.

Voorbereiding: om mij goed voor te kunnen bereiden stuur ik je een vragenlijst. Deze lijst stuur je terug tezamen met foto’s en een bouwtekening.

Je krijgt een persoonlijk interieur­advies zoals vermeld onder “uitgebreid Interieur­advies”. Daarbij ontvang je een indelingsplan op schaal, alsook een realistisch 3D ontwerp van de ruimte zoals is besproken tijdens het adviesgesprek. Dit 3D ontwerp wordt met je besproken door op de computer door de simulatie te gaan. Indien wenselijk kan het ontwerp nog 1x worden aangepast. Daarna ontvang je alles in een uitgebreid rapport met hierin alle informatie over de voorgestelde muur-, raam- en wand­bekleding, alsook meubels en verlichtings­plan. Als dit aan de orde was ontvang je ook proefstalen van de voorgestelde materialen en meubels.

Indien wenselijk kan nadien altijd nog contact worden opge­nomen over de uitvoering van het advies.

*afhankelijk van de ruimte
(exclusief BTW, zie de algemene voorwaarden)

3D

INTERIEUR­ONTWERP

Wanneer je inzicht wilt krijgen in de interieurmogelijkheden bij een verbouwing of nieuwbouw. Of wanneer je de indeling van je huis wilt omgooien en wilt kijken of je huidige meubels of nieuwe meubel ideeën dan passen.

Voorbereiding: om mij goed voor te kunnen bereiden stuur ik je een vragenlijst. Deze lijst stuur je terug tezamen met foto’s en een bouwtekening. 

Je krijgt een 2d plattegrond op schaal en een 3d ontwerp van de ruimte waarin de meubels zijn geplaatst zoals besproken of -indien nodig- in een alternatieve meer gunstige opstelling Dit 3D ontwerp wordt met je besproken door op de computer door de simulatie te gaan. Dit ontwerp kan nog 1x worden aangepast. Het eindrapport bevat informatie over de maten van de voor­gestelde meubels wanneer dit relevant is. Dit rapport bevat geen informatie over de meubels en materialen zelf.

Indien wenselijk kan nadien altijd nog contact worden opgenomen over de uitvoering van het advies.

*afhankelijk van de ruimte
(exclusief BTW, zie de algemene voorwaarden)

Wat klanten zeggen

Onze ervaring met la Nero design, met Vivette

We hebben Vivette’s hulp ingeroepen omdat we de woonkamer een complete make-over wilden geven, maar niet wisten waar te beginnen. Ook vonden we het lastig te bepalen welke meubels, kleuren en stijlen bij elkaar zouden passen. Vivette heeft ervoor gezorgd dat wij zonder stress van het proces konden genieten. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en liet ons ook de tussenstappen zien waardoor we elkaar inspireerden en op elkaar aangesloten bleven. En ze loste onze wens om een knus zithoekje te creëren op een originele manier op die we zelf niet bedacht zouden hebben! Wat we ons niet hadden gerealiseerd is dat Vivette – naast een plattegrond en een 3D presentatie – ook alle meubels, accessoires, kleuren en prijzen voor je uitzoekt inclusief verkoop­adressen en een actieplan voor je maakt. Daarmee wordt het uitvoeren van de make-over echt een feestje! Het enige wat wij nog hoefden te doen is de meubelzaken bezoeken en kijken of de meubels aan alle verwachtingen voldeden. Maar wanneer dit niet het geval is, is het zoeken naar een alternatief gemakkelijker omdat stijl, kleur en afmetingen al helder zijn. We ontvingen van Vivette namelijk aan het einde van het traject (kleur)stalen van alle meubels, de vloer en de gordijnen. En bij twijfel kun je ook na afloop van het traject altijd nog bij Vivette terecht voor advies. Wij zijn enorm blij dat we met haar in zee zijn gegaan en kunnen haar bij iedereen warm aanbevelen! Het is een betrokken en vakkundige vrouw met passie voor het vak!

Hanny & Bert

“Het is heel inspirerend en dank­baar werk om op wat voor manier dan ook voor mensen iets moois neer te mogen zetten waar ze dagelijks van kunnen genieten…”